Jak být šik od hlavy až k patě i po uběhnutí ultramaratonu

Hory, čerstvý vzduch, čistá mysl, naprostá svoboda a volnost. Běžíte do kopce a z kopce, daleko od všech starostí a povinností, tep se vám zrychluje, zaplavuje vás endorfin a nic vás neomezuje. Nic. Jste sama sebou. Jste žena. Žena, která chce běžet daleko, ale přitom se chce stále cítit být svá.

sik-po-ubehnuti-maratonu

Seznamte se s dámskou kolekcí Attiq, která tomu všemu rozumí. Minimalistické provedení zajistí volnost při každém pohybu a funkční vlastnosti se postarají o maximální pohodlí, které podpoří váš výkon. Své chvíle volnosti si můžete dopřát celoročně – ať už vyběhnete v létě, nebo v zimě.

Milujete běh, skialpy, lyžování, horské i ledové lezení nebo cyklistiku? Kolekce Vertical je pro vás to pravé do náročných podmínek po celý rok. Díky syntetické izolaci Polartec Aplha vám bude teplo, a to i když na vás spadne pár kapek deště. Budete volně dýchat celým povrchem těla, vás přitom neofoukne ani severák.

damske_obleceni_na_behani_maraton

Zvyšte výkon svalů a snižte pocit únavy

Střídání terénu při dlouhých trasách dá tělu pěkně zabrat. Nenahraditelným kouskem oblečení jsou Attiq dámské technické, kompresní běžecké kalhoty Vertical

  • Jsou vyrobeny z kompresní Lycry, která minimalizuje vibrace, ochrání vás před rizikem svalových mikroúrazů, dodá vašim svalům na výkonnosti a zároveň je zregeneruje. 
  • Dokonale se přizpůsobí vašim křivkám díky podélným panelům. 
  • Při výstupech vám jako skvělý pomocník poslouží speciální silikonové panely na stehnech, které umožní podporu rukou.

damske_kompresni_kalhoty_vertical_12

Buďte v teple a suchu, zvenku i zevnitř

Pokud jste si naplánovala náročný trénink nebo vás čeká závod, hoďte na sebe multifunkční Attiq dámskou technickou hybridní mikinu Vertical, která skvěle zadrží teplo vygenerované vaším vlastním tělem při pohybu. Materiál přitom nenabere ani gram navíc.

  • Izolace Power Stretch Polartec dokonale absorbuje vlhkost z pokožky, kterou vytlačuje ven. 
  • Anatomický střih vám perfektně padne a 4cestná strečová vlákna vás nijak neomezí v pohybu. 
  • Můžete ji použít jako vnější vrstvu, nebo třeba v kombinaci s Attiq dámskou vestou Vertical jako vrstvu vnitřní. Vesta vám díky použití stejných inovativních materiálů zabezpečí stejnou funkčnost.

damska_vesta_vertical_7

Oživte svůj outfit designovým a funkčním doplňkem

V jednoduchosti je krása a černá je barva elegance. Není ale na škodu trochu ji rozzářit, třeba pomocí Attiq čelenky Light s květinovým vzorem. Vašemu outfitu dodá šmrnc a vám dokonale odvede pot. Je tenká a rychle schne, takže se hodí i v zimě. 

Buďte šik i na jaře a v létě

Zima ještě nezačala, ale už teď se nemůžete dočkat, až se zase vydáte na vrcholy za teplých slunečných dnů? Čekání vám zpříjemní nová výbava z kolekce Titanium. Díky ní se budete cítit volná a svobodná i v těch nejnáročnějších podmínkách. Můžete běžet, jet na kole, chodit po horách nebo na nějakou z nich i vylézt. A přitom se cítit i vypadat skvěle. 

 A i kdybyste se někam zaběhla a vracela se domů až za tmy, nikdo vás díky reflexním prvkům nepřehlédne. Můžete už tedy směle začít plánovat dlouhé jarní výpravy.

damske_tricko_kratky_rukav_vento_titanium_3

Od hlavy až k patě bez pocitu vlhkosti

Cítit se sexy a mít zpocené nohy, to nejde úplně dohromady. Ponožky se správnou cirkulací vzduchu jsou tedy nepostradatelným prvkem vaší výbavy. 

  • Comodo krátké sportovní ponožky Run10 jsou ze 40 % vyrobeny z merino vlny, která zajistí vašim nohám pocit sucha a tepelné pohody. 
  • Jsou zesílené v místech, kde by mohlo dojít k oděrům, vzniku puchýřů nebo mozolů. 

Nezapomeňte na nezbytné drobnosti

Kapesníčky, jelení lůj, telefon nebo gel, bez toho se neobejdete ani na horách. Attiq myslí i na praktické ženské vychytávky, jako jsou kapsičky na všechny nepostradatelné maličkosti. I když podáváte náročný fyzický výkon, v kolekci Vertical a Titanium se můžete cítit i vypadat jako žena se vším všudy.

Zaběhnu si pro Attiq