Motooblečení, které vám zajistí tepelný komfort

Motor krásně ševelí, ručička na tachometru stoupá vzhůru a vy konečně můžete vyrazit na cesty. Motocyklová sezóna je opět zahájena a žádná mašina nesmí zůstat v koutě! Stoupá i rtuť teploměru a jarní slunce už začíná pořádně hřát. Chtělo by to výbavu připravit na všechny parné vyjížďky, které jste si přes zimu naplánovali? Pojďte si pořídit letní chladivé COOLER motooblečení. 

 

Motooblečení od Brubeck vás nebude omezovat

 

Seznamte se s kolekcí MOTORCYCLE od Brubeck, která je navržena speciálně pro nadšence motoristických sportů. Pro všechny, kteří si užívají, že při jízdě kolem sebe cítí proudit vzduch, vůni kvetoucích stromů a květin nebo vůni lesa lemujícího cestu. Jízda na motorce je úplně něco jiného, než když se zavřete do auta. Akorát si na ní nezapnete „klímu“, když je vám horko. A bez pořádného motooblečení to na motorce taky nejde. Je tedy potřeba pořídit si správné spodní oblečení na motorku, díky kterému se během slunečných dnů neupečete. A přesně na to v Brubecku mysleli, když vyvíjeli kolekci pro motorkáře.

Chraňte se na povrchu, ochlaďte se pod povrchem

Pánské i dámské funkční motorkářské tričko COOLER je navrženo tak, aby udržovalo optimální teplotu těla. V horku chladí, v zimě hřeje. Využijete jej tedy během celé sezóny. I když se zapotíte, budete se cítit pohodlně díky speciálním zónám, které zajišťují dobrou ventilaci. Vnitřní vrstva skvěle odvádí vlhkost ven, vnější vrstva zabrání proniknutí chladného vzduchu a zajistí tepelnou izolaci. Stejný komfort můžete dopřát i dolním končetinám v pánských či dámských Brubeck COOLER spodních textilních kalhotách na motorku.

Abyste si mohli jízdu užít naplno a cítit se volní jako ptáci, nesmí vás pod chrániči nikde nic tlačit. Motooblečení musí být správně co nejvíc natěsno, aby chrániče držely tam, kde mají. Těsnost je tedy na místě i u spodní vrstvy. Trička i kalhoty COOLER jsou proto z bezešvého dvouvrstvého úpletu, který skvěle přilne k tělu a chrání kůži před oděry. Zatímco budete na svém stroji řezat ostré zatáčky, vám se nebude do kůže zařezávat nikde nic. 

Díky těmto vychytávkám ani nebudete vědět, že na sobě nějaké oblečení máte. Spodní motooblečení od Brubeck vám zajistí vysoký komfort a vy se můžete jen pohodlně kochat vším, co budete po cestě míjet. 

 

Vyrazte vstříc novým zážitkům v oblečení na motorku Brubeck

Vyrazte na cesty stylově s motorkářským šátkem

Zbývá už jen dodat trochu moto stylu s šátkem na motorku se třemi autorskými motivy. Ať už na motorce, nebo mimo ni, ochrání vaši hlavu, tváře či krk před sluncem, větrem, prachem i potem, a přitom ho na sobě nebudete skoro cítit. Je měkký, lehký, pružný a rychleschnoucí. A pokud se i během sezóny ocitnete v místech, kde bude chladno a větrno a kde už šátek nepostačí, přibalte si s sebou raději i motorkářskou kuklu

Přejeme spoustu pohodlně najetých kilometrů plných nezapomenutelných zážitků a šťastných návratů domů.

 

Už startuju pro COOLER tričko na motorku