Attiq vyráží do terénu na Prague Park Race

Parky, lesy, skály, řeky, rybníky, hrady a zámky – tyto krásy české kotliny v blízkosti Prahy budete při svém běhu míjet, pokud se zúčastníte některého ze závodů Prague Park Race. Čekají vás čtyři závody s pohodovou atmosférou, kdy všem jde jen o jedno – zaběhat si pro radost. Ani Attiq u toho nebude chybět. Ambasadory Prague Park Race jsme oblékli do kolekce Attiq Vertical, která je přímo stvořená pro terénní podmínky.

 

Prague Park Race s kolekcí Attiq Vertical

Kdy a kam se vydat?

Blíží se jaro a s ním i první dva závody, při kterých si můžete dát pořádně do těla při zdolávání dlouhých tratí, nebo se běháním zrelaxovat a užít si probouzející se přírodu na kratších tratích. 

26. 3. celou sérii odstartuje první závod v Průhonickém parku, který patří mezi památky UNESCO. Ze zámeckého nádvoří se postupně dostanete do divočejší části trati lemované rybníky a skalami.

  • V březnu bude ještě zima, a tak jsme ambasadory vybavili Attiq technickou hybridní mikinou Vertical, která je lehká a prodyšná, ale zároveň skvěle tepelně izoluje. Ve výbavě nesmí chybět Attiq běžecké kompresní kalhoty Vertical, se kterými snadno překonáte výškové rozdíly, které vás na trati čekají. Díky speciálním silikonovým panelům v horní části nohavic se můžete pořádně zapřít do stehen a stoupat vzhůru až k cíli. 

25. 6. Proběhněte romantickým údolím Divoká Šárka mezi skalami i po jejich hřbetech, které vám poskytnou krásné výhledy. 

 

Seriál běžeckých závodů pokračuje na podzim dalšími dvěma závody s jedinečnou atmosférou. Listím zbarvenou krajinou se můžete opět vydat na dlouhou či kratší trasu.

8. 10. se proběhněte mezi spadaným listím, barevnou zámeckou zahradou i kolem obory v nádherném zámeckém parku Konopiště

  • Během babího léta si zaběháte ještě nalehko, ale podzim už pomalu zaklepe na dveře, takže určitě přijde vhod mít v záloze rychleschnoucí Attiq vestu Vertical.

22. 10. Prozkoumejte divokou přírodu Prokopského údolí výhledy do skalnatého Dalejského údolí a s romantickým jezírkem mezi skálami před cílem závodu. 

  • Větrné a deštivé počasí vás při říjnových závodech nezaskočí, když budete mít po ruce Attiq běžeckou vestu Morpho DVLite s membránou Event, která je lehká a před nepříjemným podzimním překvapením vás ochrání. Oba závody si pak užijete naplno.

S kým se setkáte na startu v Attiqu?

Na závodech nebudou chybět ambasadoři Prague Park Race, kteří budou díky partnerství od hlavy až k patě vybavení funkčním oblečením Attiq. 

 

Kolekce Vertical značky Attiq

 

Do týmu patří:

  • Jana Tušlová, která běhu propadla v momentě, když zjistila, že si při něm skvěle vyčistí hlavu od nahromaděného stresu z pracovních povinností. Nejlépe se ji běhá za deště, sněhu nebo v mlze a nejvíce ji lákají půlmaratony, které už má za sebou tři.
  • Vladimíra Vokůrková alias Čapina, která začala běhat po porodu a běh se stal její novou vášní, hlavně v pozdních večerních hodinách. Labský půlmaraton ze série Prague Park Race byl jejím prvním zaběhnutým půlmaratonem a už se těší, až si jeho atmosféru letos zopakuje.
  • Jan Malý, pro kterého je běh formou relaxace a dává mu možnost utéct od všech lidí a být na chvíli sám se sebou obklopen jen přírodou. Při společných závodech ho ale baví vnímat i pocity ostatních běžců, kteří sdílejí radost ze společného koníčku. 

Bez čelenky Attiq ani kilometr

Ať už poběžíte na jaře, nebo na podzim, skvělým pomocníkem a zároveň upomínkou na váš výkon bude unikátní funkční Attiq čelenka s logem Prague Park Race. Čelenka je ideálním doplňkem, který vám zajistí tepelný komfort, odvede pot z čela a dodá šmrnc.

Čelenka Attiq pro běh na Prague Park Race

 

Můžete si ji objednat při registraci na jednotlivé závody, nebo ji získat zdarma, když absolvujete celý běžecký seriál. 

 

Nezáleží na tom, co vás k běhu motivuje. Ani zda lámete rekordy. Na Prague Park Race patříte prostě jen proto, že běh máte rádi.

 

Jdu se na Prague Park Race vybavit jako ambasadoři